De 10 ani ajutăm companiile spa si saloanele de infrumusețare să își atingă obiectivele de branding. Solardebronzat.ro vinde Aparate de bronzat, Lampi si tuburi UV, Creme Profesionale și Accesorii.

Galerie

Contacte

072.277.7186

solarvipstudio@gmail.com

despre companie

Cu ce ​​se ocupă SolarDeBronzat.ro?

Solar de Bronzat, tenacitatea și munca în echipă sunt valorile care au însoțit în mod constant compania și care au împins saloanele și întreaga conducere să atingă obiective noi și mai ambițioase, de la fundație până în prezent.


Experiența dobândită permite companiei să ofere nu numai produse de înaltă calitate și fiabilitate, ci și să creeze parteneriate durabile cu clienții care se caracterizează în principal prin centre de bronzare care solicită echipamentului cea mai înaltă calitate, preț, durabilitate și care trebuie să ofere clienților lor. Performanță maximă. Soluțiile create de SolarDeBronzat.ro se nasc toate cu o filozofie precisă: sunt concepute pentru a permite o libertate extremă în interiorul mașinii în moduri în care flexibilitatea totală, designul rafinat și soluțiile tehnologice de ultimă generație se adaptează diferitelor tipuri de oameni.

Clienți de
încredere
Proiecte
finalizate
Ani de
experiență
Sfaturi și
asistență
main principles

O industrie nouă

Principalele noastre obiective în care vrem să ne îmbunătățim în fiecare zi!

Fiabilitate
Analize de marketing
Inovare în afaceri

Dacă doriți să colaborați, nu ezitați să ne contactați

Diferite perspective pentru a ajuta firmele, clienții și oamenii noștri.

industriile noastre

O industria necunoscută in Romania!

Vă ajutăm să vedeți lumea în mod diferit, să descoperiți oportunități pe care nu le-ați fi imaginat niciodată și să obțineți rezultate care să pună la punct ceea ce este Industria Bronzului.

Pachet de idei

Vă oferim un pachet de idei specifice pentru a vă promova compania și a avea succes în acest domeniu încă necunoscut în România.

Sectoare noi

Oferim o experiență profundă în sectoarele: aparate de bronzat, creme profesionale și igiena.

Produse pentru consumatori

Munca noastră se bazează pe o experiență de peste 10 de ani.