De 10 ani ajutăm companiile spa si saloanele de infrumusețare să își atingă obiectivele de branding. Solardebronzat.ro vinde Aparate de bronzat, Lampi si tuburi UV, Creme Profesionale și Accesorii.

Galerie

Contacte

072.277.7186

solarvipstudio@gmail.com

Asistenta deschidere salon

Alegerea spatiului in care iti doresti sa fie amplasat salonul este foarte important deoarece daca alegi
un spatiu care nu este pozitionat bine si care este greu de gasit, este posibil sa afecteze numarul de clienti pe care
ii doresti zilnic in salonul tau.
Te ajutam sa alegi spatiul potrivit in raport cu pretul chiriei, concurenta, clienti, zona si marimea spatiului in
functie de necesitatile afacerii.
Aceste aspecte trebuiesc luate in considerare iar noi te vom ajuta sa le bifezi cu succes pe toate.

Consiliere pentru amenajarea spatiului

Saloanele de bronzat treuiesc compartimentate si amenajate foarte bine, astfel incat sa poti folosi cat mai mult din spatiul care ti-l
pune la dispozitie locatia dar in acelasi timp nici nu trebuie sa dea clientilor impresia de loc inghesuit. Noi te vom ajuta cu o schhita 2D a spatiului
astefl incat sa poata fi puse cat mai multe aparate de bronzat, sa ramana spatiu suficient pentru receptie si spatiu in care pot astepta clientii tai.


Alegerea contractului de electricitate potrivit.

Vom alege impreuna contractul de electricitate cel mai avantajos pentru afacerea ta, vom tine cont de aparatele de bronzat pe care le
folosesti si de ce alti consumatori de energrie vor exista in salon.

Alegerea aparatelor de bronzat.

Sunt foarte multe modele de aparate de bronzat iar noi te indrumam cu sfaturi si argumente astfel incat sa le alegi pe cele mai bune. Avem multi ani de experienta in acest
domeniu si suntem bucurosi sa stim ca te putem ajuta si indruma catre cele mai performante aparate de bronzat alese in functie de bugetul dumneavoastra.

Training pentru personalul anajat
Impresia pe care angajatii tai o lasa clientilor este foarte importanta pentru ca daca personalul tau nu este bine pregatit este
posibil sa afecteze clientii care au fost in salonul tau de bronzat si sa nu-si doreasca sa mai vina si la urmatoarea sedinta.
Tu trebuie sa te asiguri si sa verifici ca personalul se comporta frumos cu clientii tai si ca stie sa le ofere toate informatiile pe care acestia le solicita.
Personalul trebuie sa le inspire incredere clientilor, gandeste-te ca poate unii dintre clientii tai sunt pentru prima data la solar, poate unii dintre
ei au emotii si doresc sa stie daca sunt riscuri iar daca vor primi raspunsuri vagi este posibil sa nu mai fie atat de convinsi ca vor sa continue sa vina la salonul tau.

Va vom ajuta si cu idei de promovare pentru afacere, deoarece conteaza foarte mult sa ai o buna vizibilitate si sa ajunga infofrmatiile despre salonul tau la potentialii clienti,
crescand astfel sansele sa ai un numar cat mai mare de oameni care isi doresc sa vina in salonul tau si sa beneficienze de serviciile tale.

SFATURI

Suntem aici sa te ajutam!
Conteaza pe noi 😊

Serviciu clienți
Ai nevoie de noi pentru alegerea unui APARAT DE BRONZAT?

Dacă ai nevoie de asistență atunci când esti pe punctul de a deschide un centru spa, centru de wellness sau salon de înfrumusețare, nu ezita să ne contactezi telefonic încât să-ti putem oferi cele mai bune sfaturi!

Asistență de întreținere
Daca ai nevoie te ajutam cu mentenanta!

Aparatele noastre de bronzat au foarte putina nevoie de asistență, in acelasi timp ca orice alt obiect trebuiesc întreținute. Contacteaza-ne pentru a știi cum să întreții cel mai bine aparatele. Te vom ajuta să învățați, procedura este rapida și ușora.

Contract de electricitate
Te ajutam sa economisesti!


Te vom ajuta sa alegi contractul de electricitate potrivit, in functie de ce aparate de bronzat ai ales, pentru a economisi bani!

Training pentru personalul angajat
Te invatam sa folosesti aparatele noastre de bronzat


Oferim personalului tau un curs de bază pentru a utiliza cât mai bine dispozitivele și pentru a nu întâmpina probleme în viitor.

Detalii de contact

Contactele noastre

Sunați-ne oricând, ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări.

Sună-ne

072.277.7186

Trimiteți-ne un e-mail

solarvipstudio@gmail.com