De 10 ani ajutăm companiile spa si saloanele de infrumusețare să își atingă obiectivele de branding. Solardebronzat.ro vinde Aparate de bronzat, Lampi si tuburi UV, Creme Profesionale și Accesorii.

Galerie

Contacte

072.277.7186

solarvipstudio@gmail.com

Bronzatul la solar dauneaza sanatatii?

Foarte multe persoane iau in calcul obtinerea bronzului cu ajutorul unui solar de bronzat, insa multi oameni nu stiu ca bronzul obtinut de un solar de bronzat nu dauneaza deloc sanatatii.

Daca vei tine cont de cateva aspecte simple care sa te protejeze si sa te ajute sa obtii rezultatul dorit cat mai repede si daca alegi salonul potrivit totul va fi foarte simplu.

De ce as alege un solar de bronzat in locul bronzarii naturale?

Solarele de bronzat te ajuta sa obtii rezultatul pe care altfel il optineai prin bronzarea la plaja intr-o saptamana de stat la soare de dimineata pana la apus. Acest lucru te indruma sa cauti cele mai eficiente creme si lotiuni care sa te ajute sa obtiii rezultatul dorit intr-un timp cat mai scurt. 

Solarele de bronzat iti ofera acest rezultat in cateva sedinte si este foarte important de stiut ca nu dauneaza absolut deloc sanatatii tale. 

Daca vrei să-ţi pregăteşti pielea pentru vară cu câteva şedinţe la solar  şi daca  ţi se pare mai comod să stai doar câteva minute într-un solar de bronzat decât la plajă, uite câteva reguli de care trebuie să ţii cont pentru a obtine un bronz uniform. 

Pot merge machiata la sedintele de bronzare sau cu diferite creme aplicate pe corp ?

Pielea curata absoarbe foarte remede razele UV tocmai de aceea nu este indicat ca inainte sa mergi la o sedinta sa folosesti lotiuni sau creme pentru corp.

Renunta la machiaj inainte sa intri intr-un solar de bronzat deoarece machiajul inchide porii iar razele UV radiate de solar redeschid porii inchisi si astfel in piele nu patrunde doar lumina ci si particulele ale machiajului.

Este important sa folosesti ochelarii de protectie pe care ii primesti in saloanele de bronzare deoarece  cu ochii inchisi te  protejezi doar 20%  de razele UV.

Cum trebuie sa stau la sedintele in solarul de bronzat ? Pot sta si in picioare?

In functie de cabina poti sta in picioare sau pe spate , orice cabina ai alege este important sa stai cu mainile pe langa corp si cu parul prins. Stai cat mai relaxata, nu uita sa nu folosesti telefonul mobil sau alte obiecte in timpul sedintei  si sa nu folosesti lotiuni sau creme solare  deoarece astfel anulezi efectul sedintei.

Trebuie sa fac dus inainte de sedinta? 

Aceasta este o intrebare pe care o primim foarte des de la clientele noastre. Nu trebuie sa facem dus inainte cu cel putin ora, nu este indicat sa facem efort fizic sau sauna deoarece corpul va  fi  transpirat si reducem astfel efectul bronzarii. Puteti de asemenea sa faceti un peeling corporal o data pe saptamana si astfel tinand cont de toate aceste sfaturi veti obtine un bronz impecabil. 

O alta intrebare pe care o intalnim foarte des este:” de cate sedinte este nevoie pentru a obtine un bronz frumos?”

Este nevoie de 4-5 sedinte, in functie de pigmentul pielii. Indicat ar fi  ca primele 5 sedinte sa le faceti la un interval de 2 sau 3 zile iar pentru mentinerea bronzului  sa mergeti la o sedinta pe saptamana.

Haideti sa discutam putin si despre riscurile si beneficiile bronzului la solar:

Riscurile pe care le ai in a folosi un aparat de bronzat sau expunerea la soare sunt similare. Expunerea la razele UV (soare sau  surse artificiale) poate duce la: îmbătrânire prematură, leziuni ale ochilor, reacţii alergice, poate modifica ADN-ul celular, lucru ce favorizează cancerul de piele. 

Beneficiile expunerii la razele UV reduce presiunea sanguină și diminuează riscul de producere a infarctului miocardic. În cazul afecțiunilor renale grave, pacienții supuși la dializă, razele UV remediază carența de vitamina D. 

Razele UV artificiale contribuie la diminuarea riscului de osteoporoză prin reglarea aportului de calciu în organism și consolidarea structurii oaselor. Solarul ajută la remedierea problemelor pielii (acnee, neurodermită, psoriazis). Lumina UV atenuează tulburările legate de menopauza și de irigare sanguină. Razele UV activează eliberarea de neurohormoni și declanșează, după 6 ședințe de expunere realizate în 3 săptămâni, modificări psihologice pozitive, traduse pintr-o reală stare de bine. 

Este suficient sa fac cateva sedinte in solarul de bronzat pentru a avea suficienta vitamina D in corp? 

Nu este posibil să obțineți suficientă vitamina D doar prin intermediul aparetelor de bronzat. Este posibil să fi auzit că atunci cand folosesti un pat de bronzat, corpul tău produce multă vitamină D. Nu. Becurile utilizate în paturile de bronzat emit în mare parte lumină UVA, cu toate acestea, corpul dumneavoastră are nevoie de lumină UVB pentru a produce vitamina D.

Pentru a obține vitamina D în condiții de siguranță, dermatologii autorizați in acest domeniu recomandă o dietă sănătoasă. Dacă totuși nu primești suficientă vitamina D, ia în considerare administrarea unui supliment.

Pot sta intr-un solar de bronzat in timpul sarcinii?

Nu exista studii care sa ateste faptul ca solarul dauneaza  in timpul sarcinii dar totusi trebuie sa tineti cont de cateva aspecte. Majoritatea medicilor nu recomanda nicio activitate care ar putea sa duca la o crestere a temperaturii corpului in primul trimestru de sarcina. Aici includem saunele, solarul, baile de abur, deoarece supraincalzirea poate fi asociata ulterior cu malformatii.

In timpul sarcinii pielea este mai predispusa la arderi, de aceea trebuie sa nu stati prea mult in soare asadar putem spune ca nu este recomandat ca in timpul sarcinii sa apelati la acesta modalitate de a obtine un bronz frumos.

Cand mergi la bronzat, nu sta nemiscata intreaga sedinta. Pe langa faptul ca vei amorti, pielea neatinsa de razele UV nu se va bronza.  Incearca urmatorul lucru: inclina capul in sus sau inainte pe perna. Este cam acelasi lucru cu folosirea pernelor din dotare de la salon. Tine cont de orice cute formate pe gat in aceasta pozitie.  Daca observi cute, pielea din acea zona nu va fi expusa la lumina UV si va crea o dunga deschisa (dungi nebronzate) pe suprafata gatului. De aceea este necesar sa schimbi usor pozitia in timpul procesului de bronzare.

Asadar beneficiile mersului la solar sunt multe dar acum le vom mentiona pe cele mai importante:

-Bronzul rapid si foarte frumos

-Tratarea eczemelor

-Tratarea psoriazisului

-Tratarea asteniilor de sezon

 si inca un beneficiu este acela ca bronzarea ofera un plus de vitamina D care ajuta la prevenirea mai multor tipuri de boli.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *